Nieuw Westert

Nieuw Westert

Bij Nieuw Westert kunt u het hele jaar door genieten van de natuur, de rust, de ruimte en natuurlijk de heerlijke gerechten. Wij hebben in verschillende fases diverse ruimten mogen voorzien van duurzame materialen. In de feestzaal is er gekozen voor een basisleem afwerking. Deze is fijn doorgeschuurd. De vloeren zijn voorzien van Mortex en de bar is bedekt met beton cire. Ook in de toiletgroepen is gekozen voor een afwerking met Mortex.

Functioneel en levendige afwerking

De matte minerale look van Mortex is niet alleen geliefd vanwege zijn hardheid, maar is ook functioneel door zijn onderhoudsarme eigenschappen. De basisleem welke is toegepast in het restaurant heeft een ruwe en natuurlijke look en feel vanwege de afwerking met stro. De ‘ imperfecte’ wanden laten de ruimte echt leven, en dat past perfect bij de landelijke stijl van dit gastvrije restaurant in Egmond.

Heb jij een nieuw project voor ons?

Wil je een transparante, heldere en vrijblijvende offerte ontvangen? Vul ons contactformulier zo volledig mogelijk in met aanvullende informatie. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Studio Piet Boon

Landelijke woning in Castricum